top of page

ILLUSTRATION

Hos OH MAN Productions laver vi illustration til alt mellem himmel og jord. 
 
Som man siger, siger en illustration mere end tusinde ord.
Lige netop derfor er det så godt at bruge illustration i kommunikation. Vi bruger tegninger, når vi skal være sikre på, at vi er enige om en idé, et koncept eller lignende. Samtidig bruger vi også illustrationer til at fange en beskuers opmærksomhed, eller hvis vi skal "peppe" noget op, der trænger. 

Velkommen til vores illustrationsportfolio

Her lidt blandet

Kig rundt og se om vi er et match. 

VIS DIN IDÉ MED EN ILLUSTRATION 

STORYBOARDING

Ofte bliver vi hyret til at lave en illustration af et scenarie, der endnu ikke har fundet sted. Det kan være et event for et stort firma, en festival eller f.eks. en skitse eller illustration af et produkt, der endnu ikke er skabt. 

Vores kunder bruger visualiseringen til enten at sælge ideen ind internt eller eksternt til f.eks. ledelse, kunder eller investorer af den ene eller anden art. 

 

Med en illustration bliver det muligt at skabe en illusion om, at noget findes på meget kort tid. Der kan spares timer på 3D renderinger og lange beskrivende tekster. 

Med en illustration kan man sikre sig, at man er enige om, hvad der konkret er af ideer. 

Vi har mange års erfaring i at forstå rummelighed, form, stemning og atmosfære, og vi har god øvelse i at forstå vores kunder og visualisere det, de forestiller sig.

Storyboards er kort sagt en lille tegneserie, der viser en handling. Hver illustration i storyboardet kaldes for en frame. Og en serie af frames, der viser en handling, kalder vi for et scenarie eller en scene. 

Hvis storyboardet blot skal bruges som et værktøj til udvikling af en film, behøver storyboardet ikke nødvendigvis at være særlig flot eller gennemarbejdet rent tegnemæssigt. Det skal blot forklare handelingen, vinkler, sammenhæng osv. 

Hvis storyboardet skal bruges som et produkt i sig selv, enten til at overbevise en kunde 

hvis vi blot skal bruge det som værktøj, som en del af en proces, når man laver film, behøver man ikke tegne hver illustration helt perfekt. Der tegner vi blot hurtige skitser, så man kan bruge tiden på 

 

Hos OH MAN Productions laver vi storyboards for både reklamebureauer, produktudviklere, innovationsfolk, servicedesignere og filmfolk.  


 

OH MAN Productions
OH MAN Productions
bottom of page