top of page

HVILKE TYPER ANIMATIONSVIDEO LAVER OH MAN? 

VIGTIGT AT TÆNKE PÅ, NÅR MAN SKAL LAVE ANIMATIONSVIDEO

Et par ting man skal tænke over, inden man går for godt igang med at få

produceret en animationsvideo, er disse:

 

Hvad skal bruges den til? Hvem er målgruppen? Hvor længe er det meningen, at den skal "leve" på nettet? Og hvad har I af budget?

Det er selvfølgelig noget, vi meget gerne vil tale med jer om og sparre omkring, men det kan være rart for jer som firma, at I allerede VED, hvad I ønsker at få produceret, og hvad I drømmer om af stil, streg, detaljegrad osv. inden I tager kontakt til forskellige produktionsselskaber. 

 

Hvis i tager kontakt til et firma, som blot ønsker at sælge jer den dyreste og flotteste film, kan det være I kommer til at skyde gråspurve med kanoner. Er det f.eks en film til internt brug, er det måske ikke så vigtigt, at den er i fuld farve,

med 24 frames i sekundet og hele pivetøjet.

Måske er det vigtigere, at din animationsvideo kommunikerer enkelt og klart?! 

 

Det er også værd at tænke over, HVOR du finder din målgruppe

og lave filmen lige netop til DEM!  

 Der er ikke noget så ærgerligt som at have brugt en masse penge på en super flot film, som ender med at blive set af 100 tilfældige mennesker på de sociale medier

for derefter at blive glemt. 

Er det derimod de RIGTIGE 100 mennesker til en konference, der ser den og senere deler den med deres netværk? Så er det noget helt andet.

Tal med os om, hvad I gerne vil med med jeres animationsvideo

og lad os sammen finde ud af, hvad I har af muligheder.

 

Det er kvit og frit! 

"TEGNEFILM"

Inden for genren animationsvideo laver vi "tegnefilm", som er mere eller mindre dynamisk animation. Frame-by-frame animation, hvor vi tegner hvert billede og sætter dem hurtigt efter hinanden. Ligesom man gjorde i gamle dage. Vi tegner dog digitalt og kombinerer med animation lavet i After Effects. After Effect er computergenereret animation, som er en lidt anden tilgang. Denne type animationsvideo tager tid at lave, men er også flot at se på.  

 

Animation lavet for DIF - Danmarks Idrætsforbund
MAREN af rapperen Brun
BRUN - MUSIKVIDEOEN "GUNS"
ANIMATIONSVIDEO OM FÆLLES BESLUTNINGSTAGNING
AERO-PORT
Forældrefilmen - Lille animationsfilm for Danmarks Idrætsforbund (DIF)

Noget vi er begyndt at arbejde meget med er at kombinere realfilm, altså filmet film, med animation. Det giver helt nye og fantastiske muligheder. Alt kan lade sig gøre, når man laver animation! Når vi kombinerer det med den "virkelige verden", kan alt lade sig gøre i den virkelige verden. Derfor har nu lavet flere film, hvor vi arbejder med fremtidsscenarier. Vi har lavet film, hvor vi kan tilføje fantasi til den verden, vi kender, og skabe skøre, sjove og inspirerende film. 

Vi har lavet en en lille film, hvor vi fortæller lidt om animationsvideo

kombineret med tegnefilm.