top of page

VIDEOPRODUKTION

Hos OH MAN Productions arbejder vi med videoproduktion i mange afskygninger. Vi kombinerer ofte det filmede medie med animation, men vi laver også ren animation samt ren film.

 

Hvis du vil høre mere om, hvad vi laver, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også blot kigge lidt rundt på siden og se, hvad vi er for nogle. 

God fornøjelse!

 

Illustration
Realfilm + animation
Filmproduktion
animationsvideo

PASSION FOR VIDEOPRODUKTION

Hvornår beslutter man egentlig, at man gerne vil gøre videoproduktion til sin levevej?  Eller tegning for den sags skyld?  Det gør man, når man simpelthen ikke kan lade være med at rode med det år efter år og brænder for det, man laver. Vi hos OH MAN er passionerede tegnere, motion design og video folk, der altid har vidst, at vi ville denne vej. Derfor går vi på arbejde hver dag og glæder os til at kaste os over vores hobby. 

Hvornår beslutter man egentlig at man gerne vil gøre videoproduktion til sin levevej?  Eller tegning for den sags skyld?  Det gør man når simpelthen ikke kan lade være med at rode med det år efter år og brænder for det man laver. Vi hos OH MAN er passionerede tegnere, motion design og video folk, der altid har vidst at vi ville denne vej. Derfor går vi på arbejde hver dag og glæder os til at kaste os over vores hobby. 

Videoproduktion
FORTRESS AIRPORT
MESTRE RUI E ALUNOS NA PRAIA
LASTTISSUE
BRUN - MUSIKVIDEOEN "GUNS"
SMART-PORT

VIDEOPRODUKTION ER VEJEN TIL MERE TALETID PÅ NETTET

Hvis man beslutter sig for at få lavet en video til internettet, er man allerede nået langt med sin kommunikation. Man har i mange år hørt, at de yngre generationer responderer bedre på video end tekst, billeder fortæller mere end ord osv. Nu har mange af de sociale medier, som vi bevæger os på, taget et drastisk valg! Når du har fået lavet en videoproduktion og lagt noget energi i det visuelle, prioriteres du nemlig højere. Det skrevne medie prioriteres lavest, dernæst billeder og vigtigst er video. 

Så kan du ikke forstå, hvorfor ingen af dine venner på Facebook har responderet på din tekst er det måske fordi, at Facebooks algoritme slet ikke har ladet dem se den. Den er simpelthen for uinteressant. Hvis du derimod tilføjer et billede eller en video, får langt flere lov at se dit opslag. 

Eksempler - Realfilm

Eksempler - Speed Drawing film

Eksempler - Animationsvideo

Eksempler - Realfilm + Animation

KAN MAN HYRE ET FIRMA TIL AT STÅ FOR SIN VIDEOPRODUKTION UDEN AT MØDES FYSISK?

Svaret er ja! Selv om vi sommetider bor tæt på vores kunder, er det ret begrænset, hvor meget der er behov for at mødes. Som oftest holder vi et kickoff møde (gerne online), hvorefter vi skriver frem og tilbage nogle gange i processen under udvikling af manus og storyboard. 

Måske holder vi et online møde, inden vi går igang med selve produktionen. Derefter plejer vi mest blot at tale i telefon sammen og skrive mails. 

Vi er dog altid åbne for en snak mere end, hvad normalen er. Så giv endelig lyd undervejs, hvis I har behov for et møde. 

Skriv eller ring endeligt, hvis I er interesseret i et samarbejde omkring netop jeres videoproduktion.

OH MAN Productions
OH MAN Productions
bottom of page